Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

протојереј Слободан Вујасиновић, рођен је 28. јуна 1982. године од родитеља Стевана и Јованке Вујасиновић, у Книну, где је завршио седам разреда основне школе. Након што је избегао у Нову Пазову, 1995. године завршио је осми разред, а затим Средњу и Вишу саобраћајну школу у Земуну. При храмовима Свете Тројице и Свете Петке у Новој Пазови служио је као црквењак и појац, и био је активан члан новопазовачког хора „Свети Николај Српски“. По благослову Епископа сремског Господина Василија, матурирао је на Богословији „Светог Арсенија“ у Сремским Карловцима и уписао се на Православни богословски факултет у Фочи.

У чин ђакона рукоположио га је Епископ сремски Господин Василије, на Свету Петку (27. октобра) 2009, у Бољевцима. Од 1. новембра 2009. године, служио је као парохијски ђакон при Саборном храму у Сремској Митровици, а соло певање је учио у Музичкој школи и био члан хора „Свети Сава“. За службеника Епархијског управног одбора постављен је 1. децембра 2010. године. Дужност управника Ризнице Српске Православне Цркве у Сремским Карловцима обављао је 2011. и 2012. године. Данас службује и као секретар Црквеног суда Српске православне Епархије сремске. Председник је свештеничког хора Епархије сремске. Ожењен је  Милицом, рођеном Радиша, са којом има три сина, Божидара, Гаврила и Арсенија.


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла