Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Рођен је 23. децембра 1986. године у Сремској Митровици од оца Стојана Мијановића и мајке Гордане рођ. Радосавкић. Пореклом је из Адашеваца где је и завршио основну школу 2001. године са одличним успехом и више специјалних диплома из разних предмета. Током осмогодишњег школовања у неколико наврата је побеђивао на окружним такмичењима у рецитовању и шаху, а одличне резултате је приказао и на покрајинским смотрама.

Богословију у Сремским Карловцима уписује 2001. године, а исту завршава 2005. такође са одличним успехом. Активно је учествовао у богословском хору и другим школским активностима. По завршетку богословије уписује Теолошки факултет у Београду који завршава 2010. године.

Са својом супругом Данијелом Рајковић санитарно-еколошким инжињером из Шида венчава се у септембру 2009. године.

У јануару 2010. године постаје вероучитељ у Сурчину у О.Ш. „Вук Караџић“ и ту оснива са госпођицом Милом Марковић хор ученика две школе.

За ђакона га епископ сремски Господин Г. Василије рукополаже у манастиру Ново Хопово на празник преноса моштију светог првомученика и архиђакона Стефана 2010.године и поставља на службу у Сурчин при храму преподобне мајке Параскеве. У том периоду ради и на часопису ђака веронауке који је изашао након његовог одласка из Сурчина.

У чин презвитера рукоположен је  у  храму светог великомученика Димитрија у Сремској Митровици на храмовну славу 2010. године, а бива постављен за пароха у Пећинцима где се и сада налази.

Са 01. јуном 2019. године постављен за Архијерејског намесника новоформираног намесништва пећиначког.

Добио сина Павла 2013. године и сина Петра 2016 године.

Крсна слава породице Мијановић је свети великомученик Георгије.

Е-mail: arhijerejskinamesnikpecinacki@gmail.com и mijanovicbojan@gmail.com

tel.022/2436-205 i 069/397-28-63


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла