Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
otac vladimir zivkovic
Дана 08. јула 2013. године јавио нам се отац Владимир Живковић са радосном вешћу да је резултат који смо очекивали добар, реч је о анализи коштане сржи након трансплантације која је извршена 07. јуна – организам је прихватио нову коштану срж и преостају повремене контроле које су у наредних месец дана два пута недељно. Отац Владимир и његова породица захваљују се свима на доброти, молитвама и помоћи, преостаје још 40.000,00 е да се прикупи за извршену трансплантацију. На располагању је и кратки смс број 3494 преко ког Телеком и Теленор корисниици слањем празне поруке могу уплатити 100,00 динара.

Отац Владимир Живковић има 33 године и отац је троје деце, упућен је на лечење у Немачку крајем фебруара месеца услед обољења од акутне мијелидне леукемије. Обављена су два циклуса хемотерапије која на жалост нису дала жељене резултате, обезбеђен је и несродни давалац коштане сржи и 07. јуна трансплантација је извршена.
За хемотерапије и обезбеђивање услова трансплантације утрошено је 60.550,00 е, а за трансплантацију уплаћено је 96.550,00 е.


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла