Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

Данас је проглашена ученица генерације у ТШ Миленко Веркић Неша, Пећинци. То је Александра Бакић, економски техничар. Највеће успехе током школовања, наша ученица генерације постигла на такмичењима на којима јој је ментор био вероучитељ Милош Јефтић.

Изјава ученице генерације: „Заиста сам поносна што сам проглашена за ђака генерације. Много сам се трудила како би то остварила тај свој циљ. Највеће заслуге за моје успехе на многобројним такмичењима из историје, предузетништва, и многим литерарним конкурсима, има вероучитељ Милош Јефтић, који ми је био ментор на истим.

Такође, поменула бих и друге професоре, који су ме упознали са економијом, и помогли ми да је заволим, и остварим резултате из те области. Планирам да упишем Економски факултет у Београду, а мој нови циљ је да и тамо остварим максималне резултате“, рекла је Александра Бакић.

Изјава вероучитеља: „Наравно, ово је тек почетак. Ја сматрам сву децу за своје ученике, и када заврше школу. Јер Веронаука је живот, а то је наука која нема крај“, рекао је вероучитељ Милош Јефтић.

„И ученица генерације прошле школске године, Сандра Великић Александра је постигла највећи успех кад сам је ја водио на такмичења, а и ђаци генерације пре ње“…


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла