Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

plakat

Пре годину дана, благословом Преосвештеног Владике Василија, стигле су честице моштију Светога Нектарија Егинског. Његови дарови нама као заједници Цркве и народу Божијем су видни и сведоци смо бројних исцељења.

Тамо где је вера, тамо је и благодат. Тамо где су људи вере, тамо је и благодат исцељења душа и тела. Највеће чудо је сваки покајани човек, како кажу богоносни оци.

Пре месец дана, госпођа из Грчке испричала је истинити догађај са Светитељем Нектаријем који се скоро десио. Наиме, једном побожном свештенику, Светитељ Нектарије се јавио, а овај га је питао што и сада не чини чудеса као некада. Тада је Светитељ рекао да би он то и даље чинио али га нико не зове, нико га не тражи. Шта рећи на овај позив Светитеља Нектарија? Светитељ нам поручује да морамо постати људи молитве и људи живота са Богом. Само тако бићемо достојни наследници овога великога Светитеља.

 

п. Ј. М.


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла