Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
И мазаху уљем многе болеснике, и исцељиваху (Мар. 6, 13)
У Крстопоклону недељу, 19. марта 2023. године Светом тајном Јелеосвећења је началствовао прота Слободан Радојчић уз саслужење протојереја-ставрофора Милета Јокића и Драгана Гвозденовића, старешине бољевачке цркве Преподобне мати Параскеве. На овој преко потребној Светој тајни посебно болнима, саслуживали су и јереји: Немања Бошковић, старешина бечменске цркве Светог Саве, Никола Ерцег парох бусијски, Милан Томашевић парох сурчински и Божидар Ђенић парох добановачки, уз молитвено присуство сабрата јаковачке цркве, оца Перице Влаинића.
Надахнуту беседу христољубивом војинству произнео је крстоносни прота Миле Јокић. Прота је у беседи подсетио народ на речи Јеванђеља, да узме крст свој и да крене за Господом. Позвао је народ да не буде лењ на молитву, да исправља себе и да будемо људи. Да упућујемо Богомајци молитве.
На крају се  јереј Александар Симић старешина цркве Вазнесења Господњег  захвалио проти Милету Јокићу на дивној беседи и часним оцима који су узели молитвеног учешћа у Светој тајни Јелеосвећења, и пожелео да Господ оздрави децу своју Вукашина и Матеју и да их здраве пред нас представи, уз захвалност благочестивом народу који је испунио Свети храм!

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла