Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

Дана 30.6.2017.  на свечаности у Белом двору је награђено више од 500 ђака генерације из Србије и Републике Српске. Из ТШ „Миленко Веркић Неша“ у Пећинцима, свечаности су присуствовали ученица генерације, Александра Бакић и њен вероучитељ, Милош Јефтић.

„Захваљујем се ЊКВ на указаној части, заиста сам поносна што сам на једном оваквом скупу, и што сам проглашена за ђака генерације наше школе. Много сам се трудила како би то остварила тај свој циљ. Планирам да упишем Економски факултет у Београду, а мој нови циљ је да и тамо остварим максималне резултате“, рекла је Александра Бакић.

„Да ће свој циљ остварити, види се и по резултату пријемног испита на Економском факултету у Београду, који је Александра урадила без грешке и освојила максималних 100 бодова, и била најбоља од 1300 кандидата“, рекао је вероучитељ Милош Јефтић,

„Због тога апелујем на све људе добре воље да се Александри Бакић обезбеди стипендија, како би могла да станује у Београду, и редовно похађа наставу“.


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла