Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
У Свету и Велику среду, 28.априла 2021.године, са почетком у 9:00 часова у храму Свете Петке у Новој Пазови, служена је Литургија Пређеосвећених Дарова. Началствовао је протојереј Зоран Јовић, архијерејски намесник старопазовачки, а саслуживали су протојереји-ставрофори Кристо Алексић и Срђан Ђурђевић, протојереји Радомир Сандић и Александар Цвитановић, и ђакон Светогор Сандић.
За певницом су појали одређени свештеници и вероучитељи поменутог намесништва. Прве среде у Посту је служена Пређеосвећена Литургија у овом храму када су се такође окупили сви свештеници, да би затим архијерејски намесник прота Зоран обилазио храмове по намесништву сваке среде и петка, у којима су служили раније одређени свештеници.
Уз оца Зорана, у свакој Литургији у храмовима намесништва су узели учешћа ђакон Светогор Сандић, и вероучитељи Димитрије Милановић, Илија Алексић и Душан Тишма.
Прота Зоран се ове, Велике среде захвалио свим свештеницима архијерејског намесништва старопазовачког на богоугодном служењу, добром домаћинству и благопријатном пјенију, свих који су приносили Богу молитву и жртву, додавши да му је пуно срце због ових и оваквих сабирања браће и саслужитеља.
Текст: ђакон Светогор Сандић
Фото: протонамесник Ђорђе Ковљен

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла