Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
„Покајте се, јер се приближило Царство небеско“ (Мт 4,17)
Игуман Стефан из Велике Ремете одржао предавање у парохијском дому при цркви Светог Василија Острошког на Бежанијској Коси
У уторак, 14. марта после одслуженог акатиста Светом Јовану Шангајском у парохијској сали при цркви Светог Василија Осторошког на Бежанијској Коси, високопреподобни архимандрит Стефан (Вучковић) игуман манастира Велика Ремета је одржао предавање на тему „Покајте се, јер се приближило Царство небеско“ (Мт 4,17)
У име братства храма присутне је поздравио протојереј Небојша Тополић.​

​О Посту и покајању  да би човек повратио снагу духа свога и бића свог и физичког и биолошког, казивао је отац Стефан посебно упућујући и опомињући колико је неопходно искрено покајање и исповедање. О повратку Бога у срца наша и у савест нашу и данас, у овим временима, казивао је у народу многопоштовани отац Стефан који је и ове вечери обрадовао свакога сдаровима: књигом „Азбучник богочовечних мисли Аве Јустина“ и двд „Сусрет под Острогом“.

У манастиру Велико Ремети и сваке недеље и великим празником трпеза љубави окупи верни народ којем нема броја.
У уторак 21. марта у 18 часова у сали парохијског дома при цркви Светог Василија Острошког на тему Поста и здравља говориће протојереј-ставрофор проф. др Владимир Вукашиновић и проф. др Весна Димитријевић Срећковић.

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла