Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

Хуманитарни концерт „Песма је моја судбина“ за Драгану Антић ученицу осмог разреда основне школе у Бољевцима

Удружење грађана „За Петровчић“ из Петровчића је у уторак 9. октобра 2017. Приредило хуманитарни концерт за болесну Драгану Антић, ученицу осмог разреда основне школе у Бољевцима. Концерт је окупио познате певачке звезде, композиторе, људе добре воље.

Драгана Анитћ је присуствовала концерту, запевала својим дивним гласом по којем је позната у извођењу традиционалне и етно песме.

Председник Удружења грађана „За Петровчић“ господин Душан Јовановић још једном је окупио људе који су се одазвали исконском позиву и побуди: Буди хуман, буди милосрдан.

Ове вечери прикупљен је новац неопходан за једнонедељну потребу лекова и терапије; новац је уручен Драгани Антић која је била у пратњи родитеља и разредног старешине.

Сви који желе да помогну Драгани Антић како би лечење био настављено могу да се прикључе овој акцији уплатом на жиро рачун 160-51102001841139-34.


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла