Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

На Крстовдан 2022. после торжествене Литургије којом је чинодејствовао настојатељ врдничке Раванице, јеромонах Лазар, одслужен је у цркви Вазнесења Христовог, полугодишњи парастос игуманији мати Анастасији.

Сестринству манастира и верним народу, кратко слово о блаженоупокојеној игуманији Анастасији произнео је протојереј Бранислав Мишковић, старешина румске цркве Сабора Српских Светитеља.
„О блаженог спомена игуманији Анастасији може се много говорити а може се много и ћутати пребивајући у непрестаној молитви, баш као што је непрестаном молитвом Богу, и сама живела,“казао је отац Бранислав позивајући све да се непрестано сећамо упокојених који су за живота годинама узносили молитве у Раваници фрушкогорској,  као и за сву браћу и сестре престављене у Господу.
Окупљени око гроба игуманије Анастасије, отац Лазар и отац Бранислав Мишковић су своје срце, мисли и сећања поделили духовно, са игуманијом која је свакога са радошћу дочекала, закрилила молитвом и искреном љубављу.

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла