Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
Његово преосвештенство епископ сремски Г.Василије освештао је у суботу 13.јуна  обновљени парохијски дом у граду Илоку.
Владика Василије у  Илок дошао у присуству  архијерејском намесника шидског протојереја-ставрофора Радомира Мишића, где му је у светом храму зажелео добродошлицу парох илочки прота Предраг Азап.
Потом се прешло у просторије новообновљеног парохијског дома где је Владика Василије обавио обред освећења дома.
Поред чланова црквеног одбора и протине породице овом свечаном догађају присуствовала је и илочка градоначелница др.Марина Будимир којој је владика уручио на поклон Богородичну икону за њен допринос у уређењу овога дома.
Владика је поздравио све присутне и рекао да је овај пројект изврсна ствар за ову заједницу верника, јер уређењем дома омогућено је да свештеник с својом породицом овде стално битише и буде посведневно присутан а на корист и духовно старање православним верницима града Илока.
Владика је рекао да му је драго што је у овом лепом граду и пожелео још оваквих сусрета. По завршетку обреда у свечаној трпезарији парохијског дома припремљена је вечера и заједничка трпеза љубави.
Поред новчаног прилога од градске управе за уређење парохијског дома највише средстава је издвојило Министарство регионалног развоја и европских фондова РХ.
Свечаности је присуствовао и бискуп реформиране кршћанске цркве у Хрватској г.Јасмин Милић.

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла