Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

Одржан састанак сарадника Радија „Српски Сион“

Дана 27. јуна 2016. године, у просторијама радија Православне епархије сремске, Српски Сион, у Руми, одржан је састанак представника радија са сарадницима. На састанку су размењена искуства из претходног периода, подељене потешкоће, разматрани нови предлози, а затим се разговарало о могућностима унапређивања будуће сарадње.
Одмах на почетку, одато је признање и изражена велика захвалност свим присутним свештеницима, вероучитељима и теолозима на изузетном труду и љубави, без које радио Српски Сион, не би могао да функционише, односно, испуни своје основно назначење као једина црквена радио станица на територији Епархије сремске.
У потрази за унапређењем заједничког рада, као примарни циљеви у наредном периоду, истакли су се – додатно јачање комуникације с Црквеним општинама у Срему, потрага за волонтерима који би својим залагањем помогли функционисање радија, као и подизање свести о важности постојања епархијског медија за мисију и живот Цркве.
Теолог Мирослав Крсмановић, РСС


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла