Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

~ ОСНОВНА ШКОЛА БРАНКО РАДИЧЕВИЋ – БОЉЕВЦИ ~

ИЗЛЕТ УЧЕНИКА ВЕРОНАУКЕ

У ПОХОДЕ ФРУШКОГОРСКИМ МАНАСТИРИМА

 

Благодарећи Господу, у суботу, 02.06.2018. године, група од 50 ученика Веронауке у нашој школи, у оквиру слободних активности, посетила је три знаменита фрушкогорска манастира Крушедол, Гргетег и Велику Ремету као и прелепи бисер Срема град Сремске  Карловце. У неколико сати обиласка манастира деца су имала прилику да се упознају са важним сегментима наше историје и архитектуре, да се поклоне светињама као и да проведу одређено време у шетњи природом, што им је свакако било на духовно али и на физичко узрастање. У Сремским Карловцима, ученици су имали прилику да виде Православну Богословију, Епархијски двор, Саборну цркву као и чувену Карловачку гимназију. Важно је нагласити да су сви ђаци показали завидан ниво одговорности и дисциплине што је за сваку похвалу.

Са констатацијом да је излет протекао веома успешно и будући да нам је ово четврта година реализације оваквог вида дружења, остаје договор да наше дружење и упознавање са светињама и знаменитостима нашег Срема прерасте у обавезну активност у свакој наредној школској години.

До неког новог дружења, желим свима леп и миран распуст…

Вероучитељ и помоћник

   директора школе,

Сребренко Видаковић


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла