Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
У 26. недељу по Духовима, 6. децембра 2020. године одслужена је Света Литургија у храму Светог aпостола и Јеванђелисте Матеја у Сурчину којом је началствовао старешина цркве, протонамесник Слободан Чавка, парох четврте парохије сурчинске уз саслужење ђакона сурчинског Николе Ерцега мастер теолога вероучитеља у ОШ „Вук Караџић“ у Сурчину.
Литургијско сабрање је увеличало прелепо појање групе „Везак“, као и хора „Фенечки бисери“ који су након Свете Литургије у  цркви одржали кратки хуманитарни концерт за помоћ деци са Косова и Метохије.
Чуло се изузетно појање мелодијских нумера посвећених нашем распетом Косову и Метохији. Верни народ и свештенство са одушевљењем, пуна срца, су слушали њихово прелепо појање.
На крају кинцерта отац Слободан Чавка се захвалио на овако дивним активностима и на хуманитарној делатности у нашој Цркви пожелевши им да то буде на свеопште спасење наше Свете Цркве.
Ђакон Никола Ерцег

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла