Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

У Дому културе у Новим Бановцима, у недељу, 17. марта 2013. год. с почетком у 17,00 сати одржаће се хуманитарни концерт за малу Ицу. На концерту учествују ансамбли КУД-а „Бранко Радичевић“ из Нових Бановаца и хор Црквено пјевачког друштва „Острог“ из Нових Бановаца. Улаз је 200,оо RSD и сав приход иде за помоћ малој Ици.

Ивана Ђорђевић рођена је 12.06.2006. године са испуцалим капиларима на лицу који је тада био само естетски проблем. Она сада има 6 година, а у трећој години живота је почела да гуди вид, сада види само сенке. Прегледана је од стране многих лекара, па чак и у Калуги – Русија, али трачак наде и велику шансу да поново угледа светлост дана добили смо од Очне клинике у Бостону – Massachusetts Eye and Ear Infirmary.

Преглед је обављен од 4.-8. септембра 2012. године у Очној клиници у Бостону – САД. Резултати прегледа су позитивни. Извештај лекара је састављен на осам страна и онај трачак наде који су сви гајили да Ивана може поново да прогледа и даље постоји. Ивани је урађено 12 тестова који су трајали више од 9 сати прегледа од стране лекара са Харварда, водећег Универзитета у свету. Зато овај детаљан и стручан преглед са правом се може назвати и прегледом за боље сутра, за светлост, за вид. Ивана је добила терапију која ће трајати шест месеци – лечење очију, тј. скидање очног притиска и уклањање хемангиома или тумора из очију. Са свим својим искуством који лекари са очне клинике у Бостону имају говоре да ће терапија бити успешна. Поновни преглед је заказан за март месец 2013. године и о успешности терапије, која је у 99% успешна, зависиће када ће бити заказана операција оба ока, која је неминовна и која ће коштати 60.000 $.

Свака помоћ биће нам од велике користи, за Вас мало, Ивани је СВЕ. Уплатом на жиро рачун 340 – 31065720 – 79 код Erste bank Ивани значи светлост дана. Активан је и СМС сервис – СМС уплате – укуцај: ЦЕНТАР ОДБОЈКА ЗА ИЦУ и све то пошаљи на 4111, цена поруке је 100 динара + ПДВ. Хвала Вам!

Ивана-Ђорђевић1

Контакт особа:

Зоран Ђорђевић,

ул. Јекић Здравка 70, 22305 Стари Бановци

тел. 060/02-85-727


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла