Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

У суботу, 6. фебруара 2016. године, у свечаној сали у Српском дому, по трећи пут је организована донаторска вечера за наставак радова на цркви „Светог Кирила и Методија“ у насељу „Камењар“ у Сремској Митровици. Донаторску вечеру организовао је Архијерејски намесник протојереј Саво Ракита, а те вечери заједно са Епископом сремским Г. Василијем присуствовали су свештеници сремскомитровачког намесништва и велики број донатора који су и до сада на различите начине помагали изградњу храма.

На самом почетку протојереј Саво Ракита поздравио је присутне и захвалио се свим досадашњим приложницима и Епископу на помоћи, подршци и указаном поверењу. Присутни су имали прилику да погледају кратак филм са свим грађевинским радовима који су до сада урађени на храму и да се упознају са будућим плановима везаним за њега. Епископ Василије је поздравио све присутне и нагласио важност учествовања у овако великим делима као што је подизање храма. Остатак вечери присутни су могли да уживају у лепом програму за који је била задужена Тамара Пајкановић са дечјим црквеним хором „Благослов“ и оркестром „Сирмиум арт“.


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла