Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

Међународни Сајам књига одржаће се у Беoграду од 23. до 30. oктобра 2022. године, под мотом „Повратак написаних“.

На конференцији за новинаре приређеној 18. октобра у свечаној дали Београдског сајма су говорили: Наташа Михаиловић Вацић, секретар у Секретаријату за културу Града Београда, академик Душан Kовачевић, председник Одбора Сајма књига, Љиљана Шошкић, координатор пројекта Сајма књига и амбасадор Румуније у Србији гђа Силвија Давидоју, г. Зоран Ђорђевић, директор Поште Србије.
На Сајму ће бити представљено више од 30 писаца из Румуније, као и класици румунске књижевности, а учествоваће и земље из региона, затим гости из Италије, Швајцарске, Пољске, Мађарске, Немачке, Белорусије, Русије, Кине, Ирана, Краљевине Мароко, Египта, Индије.

Долазак су потврдили следећи писци: Патрик Бесон из Француске, Ђовани Дозини из Италије, Ајфер Тунч из Турске и Ђорђе Матић из Хрватске. Биће и више од 40 српских писаца различитих генерација.

Свечано отварање сајма: недеља 23. октобар у 18 часова. 65. Међународни београдски сајам књига отвориће румунски писац Мирча Динеску и академик Душан Ковачевић.

Родитељски дан је понедељак и уторак.

Школски дан је у четвртак, 27. октобра.

Радно време манифестације је од 10-20 часова.  23. октобра, радно време је од 10-21, и у време 28-30. октобра.

Цена појединачне улазнице је 300 динара, а за групне посете 200 (најмање 20 особа). Цена паркинга: 150 дин. По сати.

У истом периоду ће се на Београдском сајму одржати и Сајам образовања и наставних средстава.

Пошта Србије ће омогућити слање књига на кућну адресу и слање књига на поклон у ексклузивној амбалажи.

Хвала 1: Домаћи издавачи

Хвала 2а: Почасни гост Београдског сајма

Хвала 4: Домаћи и страни издавачи, државне институције и издавачи из области религије и теологије, продаја књига и дистрибутери

Хвала 4 галерија: продаја коришћених и антикварних књига

Хала 1а: програмске сале и изложбе
Пратећи програм Сајма биће и ове године богат – кроз бројна представљања књига, предавања, округле столове и трибине, стручној и широкој публици учесници ће приближити низ тема важних за књижевност, издаваштво и културу.

Издвајамо: Програмски циклус: Пишем, дакле постојим; Време памћења; Мислити о књизи; Књига ће спасити свет; О уметности и култури и циклус: Поштована децо.

Изложбе су посвећене Васку Попи, Бориславу Пекићу и Жозеу Сарамагу.


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла