Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Рођен је 06. септембра 1978. године у Сарајеву.

У основну школу је кренуо у Власеници, али је због ратних дешавања прешао да живи са својим родитељима у Сремску Митровицу, где је његов отац добио парохију.

У Сремској Митровици завршава осми разред а затим уписује богословију светог Арсенија у Сремским Карловцима, коју завршава 1998. године.

Уписује се на православни Богословски факултет у Београду исте године. После бомбардовања Србије одлази у војску а затим се венчава са својом вереницом Катарином Милосављевић са којом добија ћерку Милицу.

Благословом епископа сремског Господина Василија бива рукоположен у чин ђакона 14. октобра 2001. године у манастиру Мала Ремета.

Прво место службовања је Инђија где ђакон Страхиња служи до месеца јула 2002. године када је премештен из Инђије и постављен за трећег пароха сурчинске парохије у Сурчину, где и данас служи.


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла