Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

После Свете Архијерејске Литургије Епископ сремски Господин Василије је у пратњи домаћина јереја Бојана Мијановића, свештенства Епархије сремске обишао је парохијски дом у изградњи. Обилазећи све  просторије уверио се да ће према свему, ово бити ново саборно место окупљања са салом од стотину места и свим пратећим садржајима.

Преосвећени Владика сремски Господин Василије заблагодарио је Општини Пећинци и верницима за несебичну помоћ да се обнови светиња и подигне парохијски дом.

Од председника Месне заједнице господина Ђорђа Кокиновића данас сазнајемо да је на велику радост свих за две године обновљен храм у унутрашњости, иконостас је потпуно реновиран, под је од мермера, а столови од племенитог дрвета јасена. До зиме су планирани завршни радови и како каже димњак на парохијском дому. У горњем делу је планиран простор за становање свештеника.


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла