Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

Вероучитељ Милош Јефтић (Архијерејско намесништво Пећиначко) је примљем у асоцијацију „Најбољих наставника бивше Југославије“. Од 225 номинованих просветних радника из 6 држава, њих 78 је испунило услове за пријем у Асоцијацију. Од 78 примљених, биће проглашени и „Најбољи наставници“ на 3. Регионалној конференцији у Београду 2. 11. 2019.

„Ја сам први вероучитељ (у свим традиционалним верским заједницама са ових простора), који је успео испунити услове и први запослени у некој техничкој школи, који је примљен у Асоцијацију.

Постављени критеријуми су били: ауторство републичких и међународних пројеката, републичка и међународна признања, признања и пројекти и ван просвете, објављени радови, предавања на конференцијама, стручним скуповима и још 19 најразличитијих захтева (од 27 укупно;  од тога, 10 испуњених  критеријума су услов за пријем, а 15 испуњених ће бити услов за избор најбољег наставника).

Иако колеге сматрају да су постављени критеријуми сувише захтевни, ја немам примедбе на постављене критеријуме – документовао сам 23 тражена критеријума, а испуњавам још и десетак других, који нису тражени: признање за рад са даровитом децом, покрајинско признање, светско признање, рад са студентима и одраслим, сарадња са привредом, примери добре праксе ваннаставних активности, примери добре праксе дуалног образовања, примери добре праксе инклузивног образовања, примери добре праксе иновативне наставе (базе МПНТР, ЗУОВ, ГИЗ, МЕНСА), успеси изван стручних компенција (учествовали смо на 36 различитих врста такмичења са 20 генерација/17 узраста/5 образовних циклуса – млађи основци, старији основци, средњошколци, студенти, постдипломци, одрасли), а да ли ћу испунити и услов за „Најбољег наставника региона бивше Југославије“, сазнаћу 2. 11. 2019. и вест поделити са братијом!

Хвала Асоцијацији на пријему, хвала мојим драгим ученицима, колегама, сарадницима и свима који су нам помогли, а желим да се посебно захвалим и онима, који су нам одмагали – јер без њих не бисмо успели постићи овако много“, рекао је вероучитељ Милош Јефтић.

Линк за пријаву на акредитовану (ЗУОВ) конференцију „Свијет образовања брише границе“:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIjkFhUnG2Y_tUBwehZ7qQ-AVU3INleFNYMVQ8FMmX-fYmEA/viewform


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла