Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

Школско такмичење у беседништву Градске Општине Сурчин

Вероучитељ Никола Ерцег у комисији

 

У четвртак 17.10.2019. године у свечаној сали Основне школе Вук Караџић у Сурчину под надзором директора школе г. Драгојла Секулића одржано је школско такмичење у беседништву ученика седмог и осмог разреда пред трочланом комисијом коју су чинили: педагог школе, психолог и вероучитељ Никола Ерцег.

Ученици су писали самосталне беседе и произносили их пред наставницима, а они који су били најбољи учествоваће на Општинском такмичењу у новембру месецу у Градској Општини Сурчин.

Ученици поред активног црквеног живота учествују према својим талентима и даровима које поседују, по већ устаљеној пракси, на разним општинским и републичким такмичењима на територији града Београда и освајају за то прва места када је реч о беседништву. Такође, и ове године су изабрани као учесници који су испунили све предуслове за Општинско такмичење својим писаним радовима и оценама од стране комисије да учествују у такмичењу на територији Градске Општине Сурчин.

З. Зец


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла