Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

У недељу Крстопоклону, 3. априла 2016. године са почетком у 19 часова, у великој сали Културног центра у Угриновцима, приказан је документарни филм „Помилуј ме Боже“.
Пројекцију филма о значају молитве организовала је Црквена Општина Угриновци.
Јереј Александар Чавка поздравио је и подсетио присутне да је пројекција овог филма једно у низу дешавања које ће ова црквена општина организовати, а све у циљу побољшања духовног живота угриновачких парохија.
Надовезујући се на своју и беседу оца Бојана Нинковића са предавања у претходној недељи, о смислу и значају поста, јереј Александар Чавка је подсетио присутне да је молитва оно без чега пост (духовни и телесни) није потпун те да је вежба у молитви и те како важна пракса пред Свето Причешће. Не заборављајући да похвали парохијане, који су са великом пажњом и озбиљношћу испратили прва два дешавања мисионарског делања свештенства Храма Св. великомученика Георгија, изразио је велико задовољство због схватања озбиљности поста и приметно савеснијег приступа истом.
Након пројекције, присутни гледаоци могли су да поставе питања свештеницима о евентуалним недоумицама, молитвеном правилу, пракси, примерима из живота и тд.
Уз припремљени коктел, ова духовна заједница је наставила дружење уз онај најлепши, радосни духовни разговор за који верујемо и желимо да буде само на здравље и спасење свих присутних!

A. Нинковић


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла