Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
У понедељак 20.јула 2020.године, на земљишту предвиђеном за нови храм у Новој Пазови (у Блоку 9), служена је Света Литургија са почетком у 9:30 часова. Литургију су служили протојереј-ставрофор Лука Јовић и Кристо Алексић, протојереји Богдан Михајловић и Александар Цвитановић, јереји Александар Маџаревић и Стефан Трифковић са ђаконом Светогором Сандићем. Појали су јереј Предраг Антонијевић, вероучитељи Димитрије Милановић и Илија Алексић са студентима ПБФ Гвозденом Милановићем и Душаном Тишмом. Литургији је присуствовао и ктитор будућег храма Раденко Ђуричић, а захваљујући народу овога краја и протојереју Зорану Јовићу старешини храма Свете Петке, припремљено је послужење и ручак после Свете Литургије.
Будући храм ће бити посвећен Светом првомученику и архиђакону Стефану, а заветна слава ће бити Света мученица Недеља. Данашња Литургија на овоме месту је прва, од када је освећено земљиште од стране Његовог Преосвештенства Епископа сремског Господина Василија.

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла