Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

У светлости празника Рођења Господњег, на празник Отаца, Евхаристијским сабрањем у насељу Бусије предстојао је парох и настојатељ храма Светих Кирила и Методија протојереј – ставрофор Миле Јокић, уз саслужење сабрата протојереја Миће Ристића.

Торжественом слављу, а својим умилним гласовима допринели су деца и верни који су појали и били вођени руком хоровође професорке Тамаре Пајдић.

На велику радост свих верних многобројни народ је приступио светој чаши, а нарочито деца, која су била даривана поклонима од три оца, три часна и ревносна домаћина

(Зоран Миочиновић, Драган Половина и Драган Николић).

Овај дивни празник који претходи Божићу, а долази после Детињаца и Материца, нам најбоље показује да је Црква којој је глава Христос, носилац породице, стуб друштва и сигуран пут у будућност. Верни народ су очински поучили својим беседама и честитали празник пароси овог дивног и питомог Сремског места.

Нека нас озари светлост Богомладенца Христа, благослов Господњи да буде на нашим породицама и да нас Спаситељ сачува у ова тешка и смутна времена.

Срећан нам празник, Мир Божји, Христос се роди!

Чтец Милош Ђак


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла