Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

Датум: 23.12.2016

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

 

Са великом радошћу Вас обавештавамо да је Православна омладинска заједница Сремских Карловаца спровела још једну од својих најављених акција.

У четвртак 22. децембра текуће године, уз подршку и сарадњу црквене општине  сремскокарловачке и Кола српских сестара,  чланови Православне омладинске заједнице поделили су 300 пакетића деци из вртића „Коцкица„.

У наредном периоду спровешћемо још неколико лепих акција, а у којима ће опет учешћа узети наши најмлађи. Већ у недељу 25. децембра после Свете Литургије у Саборној цркви Светог Николаја у Сремским Карловцима  у организацији Кола српских сестара и учешћа Православне омладинске заједнице биће уприличен пригодан програм који су припремили дечији хор Светог Романа Слаткопојца и полазници версеке наставе из основне школе за које је био и расписан конкурс литерарних и ликовних радова, а тема је како и приличи празнику била „Мајка„.  Пристигли радови биће оцењени, а сви учесници награђени.

Овом приликом позивамо све наше суграђане да у недељу 25. децембра узму учешћа на Светој Литургији и припремњеном програму.

 

Срдчан поздрав и срећни наступајући празници!
Свако добро од Господа

 

                                                                    предсеник Управног одбора
Михаило Јањић
са чланством


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла