Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
У Недељу Месопусну (о Страшном Суду),
23 фебруара 2020.године у 18 часова је служено Вечерње у храму Покрова Пресвете Богородице у Старој Пазови. Вечерње је служио јереј Милорад Бојчић из Голубинаца, а појали су протојереј Никола Деспот, протонамесник Ђорђе Ковљен, јереј Сава Мишановић и ђакон Светогор Сандић.Пред крај Вечерњег, протојереј-ставрофор Миле Јокић, протојереј Александар Цвитановић и јереј Милорад Бојчић су читали молитве Пресветој Богородици за спас нашег народа у Црној Гори и на Косову и Метохији.
Беседио је отац Милорад, о јеванђељу ове припремне недеље пред Велики пост, и о искушењима, невољама и страдању православног народа у Црној Гори. Архијерејски намесник старопазовачки, протојереј-ставрофор Миле Јокић је беседио о важности молитве у животу сваког хришћанина, о важности сабрања народа у храмовима Божијим, заједно са својим свештеницима у Христу Исусу Господу Нашем.
Отац Миле се захвалио на окупљању и гостопримству домаћинима, протојереју Миодрагу Лујићу и јереју Зорану Ерићу, подсетивши да је ово седма узастопна година како чинимо ово покладно вече у арх.намесништву старопазовачком. Отац Миодраг се захвалио  свим свештеницима и попадијама, на одазивању ове вечери, а за домаћина оваквог сабрања наредне године се пријавио отац Милорад Бојчић.
Tрпеза љубави-дружење је настављено у ресторану „САНА“ у Старој Пазови.
 ђакон Светогор Сандић

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла