Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
Предавање о Пресветој Богородици у препуној сали парохијског дома Вазнесењске цркве у Београду одржао је протосинђел  др Клеопа настојатељ Ваведењског манастира и професор карловачке богословије у Сремским Карловцима. Била је ово радост за Београђане који оца Клеопу познају од детињства и школских дана, прилика да се размене топле речи и прими поука од духовника наше Свете Цркве.
У 17 часова отац Клеопа је са оцем Михајлом Вукчевићем  одслужио молебни канон  Светом деспоту Стефану и надахнути молитвом сви заједно су прешли у салу. После прочитане молитве, вече је по благослову старешине храма и главног и одговорног уредника оца Арсенија Арсенијевића, отворила Јелена Јеж.
У предавању отац Клеопа је казивоа о Богомајци, али и о мајци која непресушном љубављу одгаја своје чедо, о преко потребној љубави међу људима и испуњавању јеванђељских начла живљења.
Протосинђел др Клеопа дотакао се и садашњег стања породице, потребе за њеним очувањем и потребе за рађањем деце како би опстали као нација. исто тако, отац Клеопа дотакао се монашког живота као и одлучивања да се живот посвети Богу у манастиру. После предавања отац Клеопа је одговарао на питања верника.

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла