Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
На основу благослова епископа сремскога Господина Василија, а благодарећи верном народу из парохија при Храму Рођења Преcвете Богородице, који су својим несебичним прилогом помогли да се дана 19.11.2020. године, постави нова Часна Трпеза у нашем Храму. Такође, уређен је  и ентријерски део олтарског простора. Свети Престо урађен је у дуборезу вештим рукама мајстора из дуборезачког атељеа ,,Марунић“ ,власника  Господина Слободана Марунућа из Земуна.
Такође желимо да се захвалимо Господину Миодрагу Миши Животићу, који је осликао иконе за Свети Престо.
Госпођа Радмила Сека Чавић Николић, кћерка чувеног проте батајничког Лазара Чавића, приложила је нашем Храму комплет сасуде за Свето Причешће и сасуд за освећену воду. Испред управе Храма Рођења Пресвете Богородице желимо да им се захвалимо за  несебичи дар и да пожелимо да им Христос и Пресвета Богородица дарују здравља, љубави и мира, и да им драги Бог подари свакога добра за њухов труд и жртву.
Ђакон Слободан Кузмановић

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла