Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
У Недељу Православља или Чисту, и на Прво и друго Обретење главе Св. Јована Крститеља, а дана 8.марта 2020.године, у храму Свете Петке у Новој Пазови, Свету Литургију су служили протојереј Зоран Јовић и ђакон Светогор Сандић. Појао је хор овога храма „Свети владика Николај Српски.“
Верног народа и деце, који су се причестили Светим Тајнама је било 115.
Отац Зоран је беседио о овим Великопосним данима, о значају причешћивања, о потреби хришћана православних да задобијајући смирење имају и  сваку другу врлину, као и о страдању нашег народа како у Црној Гори тако и у другим срединама где мрзитељи немају мира.
Као што наша браћа у Црној Гори имају величанствене литије два пута седмично, тако се у овом храму служе Молебани Пресветој Богородици, понедељком и четвртком у 18 часова.
После Литургије и поделе нафоре, сви су позвани на послужење и Богоугодни разговор у црквену салу поред храма Свете Петке.
ђакон Светогор Сандић

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла