Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
У онај час приступише ученици Исусу говорећи: Ко је, дакле, највећи у Царству небескоме? И дозва Исус дете и постави га међу њих и рече: Заиста вам кажем, ако се не обратите и не будете као деца, нећете ући у Царство небеско. Који се, дакле, понизи као дете ово, онај је највећи у Царству небеском“…. „Пустите децу и не браните им да долазе к мени, јер таквих је Царство небеско“…
Пратећи ове надахнуте речи, у суботу 11.септембра 2021. када обележавамо Усековање главе Светог Јована Крститеља, обављена је молитва и призив Светог Духа на почетку школске године где су се ђаци и  многобројни верни народ духовно  придружили братству храма Светог Јована Шангајског у Батајници да би заједнички обележили овај празник, помолили Богу и покушали да поново постану чедна, невина и неискварена деца и на тај начин да придобију Царство Небеско.
 Евхаристијским сабрањем началствовао је  протојереј Дарко Кончаревић.
Овај свети и благословени дан представио је огромну радост свим присутнима, нарочито многобројној деци, која нису скривала задовољство на својим лицима причешћујући се , а по завршетку су сви добили пригодне поклоне потребне за школу.
У порти храма наставило се дружење уз послужење и радост свих присутних. Овогодишње обележавање почетка школске године остаће урезано у странице њиховог живота не као чињеница, већ као удео у изобиљу божанских дарова, подсећајући на завршно одредиште заједнице у Христу и учествовање у Његовој благодати.

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла