Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

У навечерје празника Усековања главе Светог Јована Крститеља, 10. септембра 2021. године у храму Покрова Пресвете Богородице у Старој Пазови, са почетком у 18 часова, служено је вечерње богослужење и молебан за почетак нове школске године. Вечерњим богослужењем началствовао је протојереј Зоран Јовић, Архијерејски намесник старопазовачки, уз саслужење старешине храма, протојереја Миодрага Лујића, као и ђакона Стефана Гавровског. Вечерњем богослужењу и молитвеном призиву Светог Духа присуствовала је директорка ОШ „Симеон Араницки“ г. Слађана Бурсаћ, са наставницима и учитељима ове школе, родитељима, као и ученицима, које је на молебан, пригодним писмом позвао ђакон Стефан Гавровски, вероучитељ.

Више стотина ученика, заједно са родитељима, који су дошли да саборно узнесу молитве Господу и Пресветој Богородици, испунили су храм Покрова Пресвете Богородице у Старој Пазови.

Пригодном беседом присутне је поздравио Архијерејски намесник старопазовачки, протојереј Зоран Јовић, захваливши се свима који су узели учешћа у овом молитвеном чину, пожелевши им успешну и благословену школску годину. Ученицима су подељени слаткиши, које је припремило братство храма.

ђакон Стефан Гавровски,
вероучитељ у ОШ „Симеон Араницки“
у Старој Пазови

 

 


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла