Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
У Недељу Светих Праотаца, 29.12.2019.године, и на празник Материце, у 9 сати, Свету Литургију су служили протојереј Зоран Јовић и протојереј Богдан Михајловић. Певао црквени хор „Свети владика Николај Српски“, али и Дечији црквени хор којим је дириговала Милица Андрејевић, наставник музичке културе у ОШ у Новој Пазови. После Литургије су традиционално „везане“ три мајке које су потом даривале децу са разним даровима.
Најављен је и свакодневни молебан Пресветој Богородици због дискриминаторског закона „о верским слободама“ у Црној Гори, а који је директно уперен против Српске Православне Цркве. Истовремено се молитвено сећамо и страдалног српског народа на Косову и Метохији, и молимо се Богу да свима да  храбрости, снаге и трпљења еда би све недаће издржали уздајући се у Правду Божију.

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла