Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11
Ту где Преподобне мати Параскева шири руке да под своје скуте прими сваког боготражитеља, путника намерника, христоносца… у фрушкогорској Петковици,  Света Литургија се служи Празником, суботом и недељом у 9 часова.
Празнично бденије са петохлебницом служи се у 17 часова, док се у остале дане читају часови према Типику наше Свете Цркве.
Сваког дана се чита Акатист (Светитељима за тај дан)  у 13 часова.
Вечерње је у 16 часова, недељом у 17 часова.
Јутром звоно у 6 часова позива на молитву у овој светињи која се обнавља великим трудом и љубављу Високопреподобне игуманије мати Антонине са сестринством и верним народом.
На проповедне речи српског Светитеља Николаја Охридског и Жичког верне је подсетио протојереј-ставрофор Веселин Пурић, после свете Литургије у недељу 24. јула 2022. године, у фрушкогорском манастиру Петковици.
О исцељењу болних, одузетих како и Слово у Јеванђеља за тај дан, али и о потреби живљења јеванђељским животом и уздржавања од осуђивања других чули смо у овој светињи, кандилу вере Православне.

Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла