Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

Хала четири Београдског сајма
Епископ сремски Господин Василије посетио је у уторак, 28. октобра лета Господњег 2014. Међународни сајам књига у Београду који се одржава педесет девети пут по реду.
На 59. Међународном сајму књига који се одржава од 26.октобра до о1.новембра у Београду своја издања представља и Српска Православна Црква. И ове године штанд Српске Православне Цркве налази се у Хали 1 (први прстен) Београдског сајма и у хали четири.
Издање Епархије сремске Споменица владичанства сремског налази се на штанду Српске Православне Цркве – Православље (хала један први прстен) у хали четири на штанду Издавачке фондације Архиепископије београдско-карловачке и штанду СПЦО Рума, храм Силаска Светог Духа на апостоле.
Епископ сремски Господин Василије посетио је штандове наше Цркве, штанд манастира Фенек (хала четири), Православну реч и Задужбину Хиландар.

Најрепрезентативнија и најпосећенија књижевна манифестација у овом делу Европе, Београдски међународни сајам књига, ове године ће бити организован са слоганом „Време је за књигу“, на површини од 30.512 m2, уз учешће више од 476 директних излагача, од којих ће 72 бити из иностранства. На Сајму учествују највећи домаћи и бројни инострани писци и издавачи.
Почасни гост 59. Међународног београдског сајма књига, са слоганом „Књига продубљује пријатељство, сарадња гради будућност“ је Народна Република Кина.

Зорица Зец


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла