Епархија сремска – српска православна црква
Епархија сремска 1 Епархија сремска 2 Епархија сремска 3 Епархија сремска 4 Епархија сремска 5 Епархија сремска 6 Епархија сремска 7 Епархија сремска 8 Епархија сремска 9 Епархија сремска 10 Епархија сремска 11

Тачно у поноћ већ насталог седмог дана месеца јануара 2020. године, у цркви Свете Петке у Бољевцима, Божићно јутрење је служио старешина овог велелепног и обновљеног храма, протојереј-ставрофор Драган Гвозденовић.

Храм је био испуњен божићном светлошћу и радошћу, а ангелским гласовима појала је цела црква. После торжествног богослужења вернима се обратио отац Драган поздравом  Христос се роди!  А верни су једнодушно и једногласно одговорили Ваистину се роди!

У своој божићној поуци отац Драган је пожелео да свкао нађе мир у себи и тај мир подели са ближњима као и да се свако потруди да буде достојан предака наших и свих светитеља, и да буде достојан помињања у потомцима. Духовник и пастир, брижни отац своје пастве, протојереј-ставрофор Драган Гвозденовић, позвао је свакога да се потруди да познаје Христа и да његовим путем следује.

З. Зец


Дизајн и израда сајта Dizajn i izrada sajta Neospindle IT Usluge i Rešenja
Контролна Табла